در این مجموعه مقالات از پایگاه دانش رایمون، در مورد مدیریت تغییرات صحبت کردهایم. پس با ما همراه باشید.
مدل های مدیریت تغییرات (Change Management Models) – بخش اول
بهترین راه پیش بینی آینده، ساختن آن است.
تغییر مبتنی بر آگاهی، به موقع، به اندازه کافی، پایدار و هدفمند در زندگی شخصی و یا کاری یکی از ارکان موفقیت جوامع بشری در عصر حاضر میباشد.
با این که بسیاری از افراد، تیمها و سازمانها به ضرورت تغییر مثبت و رو به جلو اعتقاد دارند ولی در عمل قادر به ایجاد تغییرات نیستند و بسیاری از پروژههای تغییر در عمل به شکست میانجامد. موفقیت یک پروژه تغییر، مستلزم اجرای مجموعهای از فعالیتها و فرآیندهای هدفمند است که میبایست در قالب یک مدل یا چارچوب مدون به دقت تعریف و اجراء گردند.
مدلهای مدیریت تغییر مفید هستند چون فرایندی سادهای را در اختیار ما میگذارند که به کمک آن میتوانیم اصول مدیریت تغییر را بفهمیم و استفاده نماییم اما حقیقت این است که مدلهای مدیریت تغییر، توسط انسانها و بر مبنای تحقیق و تجربه آنان ایجاد شدهاند بنابراین هیچ یک از آنها بهترین فرآیند تغییر را بیان نمیکند.
چه مدلی را انتخاب کنیم؟
بنابراین، بهتر است از میان مدلهای مدیریت تغییر، مدلی را انتخاب کنید که برای شما ارزشمند باشد. هنگامیکه از یک مدل پیروی میکنید، بهتر است بر اساس شرایط انعطاف پذیر باشید تا اینکه بخواهید متعصبانه بر اساس آن عمل کنید. در سطح فردی یا سازمانی، انتخاب مدل تغییر، بیشتر بر اساس رویکرد ما به تغییر است؛ هیچ صحیح و غلطی وجود ندارد.
روشی که شما برای اجرای تغییر انتخاب میکنید، بر اساس مدلی که بر میگزینید، متفاوت است ولی یک سری گامهای اساسی وجود دارند که برای اجرای تغییر فردی یا سازمانی متداول هستند.
نمونه هایی از مدل های مدیریت تغییرات :
لینکهای مرتبط با این پست :
مدلهای مدیریت تغییرات (Change Management Models) – بخش دوم
مدلهای مدیریت تغییرات (Change Management Models) – بخش سوم
مدلهای مدیریت تغییرات (Change Management Models) – بخش چهارم
مدلهای مدیریت تغییرات (Change Management Models) – بخش پنجم
مدلهای مدیریت تغییرات (Change Management Models) – بخش ششم
مقاله: نرم افزار ERP (برنامه ریزی منابع سازمان)
شرکت آوید سامانه رایمون تولید کننده نرم افزارهای مالی; لجستیک ; تولید و ERP